Poliklinika Arista pridružuje se „Mudrica“ obitelji

Poliklinika ARISTA osnovana je 2015. godine kao jedinstvena ustanova koja se bavi suvremenim dijagnostičkim i terapijskim postupcima iz gastroenterologije, pedijatrije i interne medicine. Poliklinika raspolaže najsuvremenijom dijagnostičkom opremom, usmjereni smo na naše pacijente i stoga smo Vam u mogućnosti pružiti najbolju skrb i najkvalitetnije liječenje. Naš tim stručnjaka cijeni vaše zdravlje i koristi individualan pristup svakom pacijentu kako bi osigurali najbolju zdravstvenu zaštitu za vas i vašu obitelj.

Naši pedijatri pružaju subspecijalističku skrb djeci iz područja dječje kardiologije, gastroenterologije, endokrinologije, pulmologije, nefrologije te dječje i adolescentne psihologije.

Internisti Poliklinike Arista obavljaju kliničke te sistematske preventivne preglede iz područja gastroenterologije, kardiologije, endokrinologije, dijabetologije, nefrologije i pulmologije.

Osim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom rada u svojim područjima, poliklinika Arista raspolaže i kompletnom laboratorijskom uslugom te najmodernijom dijagnostičkom opremom iz područja gastroenterologije, kardiologije i ultrazvuka. https://poliklinika-arista.hr/