PRO - PING TELEKOM novi je partner Mudrice

Tvrtka Pro-Ping osnovana je 2010. godine i jedna je od brzo rastućih komunikacijskih tvrtki na hrvatskom tržištu za prodaju, savjetovanje i izgradnju visokokvalitetnih komunikacijskih rješenja.

Vlastitom optičkom i bežičnom mrežnom infrastrukturom nudimo najveću pokrivenost ruralnih sredina te svojim povoljnim, jednostavnim i pouzdanim uslugama pokrivamo preko 120 tisuća kućanstava u šest županija. To su Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska, Koprivničko-križevačka, Osječko-baranjska i Virovitičko-podravska županija. Ponosno gradimo mostove koji povezuju ljude, obitelji i poslovne svjetove putem brze, pouzdane i inovativne telekomunikacijske mreže.

Početkom 2011. godine Pro-Ping postaje pružatelj internetskih usluga (Internet Service Provider), s najpovoljnijom širokopojasnom Internet vezom za poslovne i privatne korisnike, baziranog na vlastitoj bežičnoj i optičkoj mrežnoj infrastrukturi.

Naša priča počinje s vizijom stvaranja društva koje je neprekidno povezano i u kojem tehnologija igra ključnu ulogu u olakšavanju svakodnevnih života. Uz strastvenu predanost inovacijama, kvaliteti usluge i izvrsnosti u korisničkom iskustvu, svakodnevno se trudimo svojim klijentima nuditi najkvalitetnije savjete u definiranju potreba i prioriteta te im pružiti cjelovita komunikacijska rješenja.

Strategijom poslovanja usmjerenom na potrebe svih korisnika, pa i onih u ruralnim područjima te pružanjem visokokvalitetnih usluga, u mogućnosti smo ponuditi uslugu brze i stabilne Internet veze. Cijenom smo jedan od najpovoljnijih pružatelja Internet usluga u RH i svim svojim korisnicima nudimo najbolji omjer cijene i kvalitete.

Pro-Ping korisnici su u središtu svega što radimo te su vaša zadovoljstva naša najveća nagrada. Naša vizija je postati nezaobilazni partner u vašem svakodnevnom životu, pružajući vam napredne usluge i tehnologije koje oblikuju budućnost komunikacija. Želimo biti više od pružatelja usluga - želimo biti vaša veza prema mogućnostima koje tehnologija donosi!