Novi partner e-Dječje kartice je BabyLand!

Naš moto je provesti vas kroz roditeljstvo bez da nepotrebno trošite energiju i da kod nas pronađete sve što vam je potrebno te da se kod nas svaka žena osjeća uslužena kao kraljica!

Ukoliko ste u potrazi za dječjim kolicima u našoj poslovnici možete birati između renomiranih brendova Leclerc, Nuna, Uppababy, Bebetto, Kunert, Tako...

Uz dječja kolica, nudimo i ostalu dječju opremu koja će opremiti i mame i bebe od samog poroda nadalje, pa tako kod nas možete izabrati idealnu sobicu za svoje dijete uz BellAmy, izuzetno kvalitetan potpuno novi brend u Hrvatskoj.

Posebno nam je zadovoljstvo istaknuti ekskluzivne komplete za krevetiće i svečanu odjeću za bebe Sofija.

Mame, opremite se za porod uz BabyOno i ostale brendove te pružite sebi i svojem djetetu vrhunsku kvalitetu, njegu, udobnost i sigurnost kakvu zaslužujete.

Naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve upite i savjete.

BabyLand je i webshop sa širokim spektrom dječje opreme visoke kvalitete najpoznatijih europskih proizvođača – naš široki spektar sigurno će privući nove, kao i buduće roditelje. Ponosni smo što u svojem asortimanu imamo samo najkvalitetnije proizvode uz garantiranu kvalitetu i jamstvo, čime je Vaše zadovoljstvo, ali i zadovoljstvo Vaše bebice u potpunosti garantirano.