Novi partner Mudrice je Borboleta!

Borboleta nakit rođen je 2012. godine s jednim ciljem - stvoriti šarmantne male komadiće blaga koji će dočarati i pružiti dnevnu dozu magije svim ženama koje se odbijaju zadovoljiti ničim manjim od leptira. Danas je Borboleta prepoznata kao brend nakita s karakterom i strašću i ta mala iskra magije razlog je zašto je obožavaju djevojke i dame diljem svijeta.

EFEKT LEPTIRA

Prvi simbol koji smo ikada stvorili bio je 925 Srebrni 18ct pozlaćeni leptir na crvenoj niti - čistom klasiku.

Jednostavno i sofisticirano, ali govori o tome koliko je važno počastiti se nekim dodatnim detaljima. Ubrzo nakon toga ti su detalji postali temeljna ideja i nastavili smo ih dodavati: srce – da se podsjetimo na moć ljubavi, djetelinu – za sreću koja je potrebna i da je drži blizu, zvijezda – da nas podsjeti na naše želj dok želje ne postanu stvarnost, anđeo – da nas drži vjerujući da su ovdje da se brinu o nama.

U tren oka ti su se klasici probili do zapešća i vratova velikog broja žena diljem svijeta, među kojima se nalaze i neka poznata imena poput lijepe Kendall Jenner, neke prave fashionistice poput Miroslave Dume ili Lene Perminove, te hrvatskim ljepoticama kao što su Tatjana Dragović, pjevačica Severina i druge poznate osobe.

Svaka Borboleta kolekcija priča svoju priču dok su sve priče stvorene kako bi inspirirale i potaknule karakter svakog pojedinca koji ga nosi. Naša stavka s najviše potpisa je 925 Srebrni i pozlaćeni simbol na narukvici na koncu, klasik koji je postao toliko prepoznatljiv da s ponosom možemo reći da smo razvili ne samo narukvicu na koncu, već i potpuno novi trend - THREAND koji traje već osam godina.

Kroz preobraženje pozlaćenih sretnih čari, Borboleta nakit popraćen je citatima na ambalaži: omiljenim i omiljenim linijama iz filmova, glazbe, umjetnosti, književnosti – značajnim citatima koji su dirnuli i na neki način obilježili naša bića, naše živote.

Umotan u našu posebnu ambalažu, konačni proizvod dizajniran je s vizijom da se žene zagrle snovima, da postanu njihov čarobni šaptač i svakodnevni podsjetnik da je sve moguće.

Odjek je postignut i nismo prestali proizvoditi magiju od našeg glavnog efekta leptira. Naš nakit je naš promišljeni odgovor na pitanje kako vjerujemo da bi se žene trebale odnositi prema sebi, jedni prema drugima i svojoj ženstvenosti bez obzira na dob, kulturu, status.