Croatia Airlines i Mudrica zajedno obilježavaju Međunarodni dan djeteta!

Naš partner Croatia Airlines će povodom Međunarodnog dana djeteta 5.10.2021. i Dječjeg tjedna 4.-10.10.2021. korisnicima e-Dječje kartice Mudrica mlađim od 12 godina ponuditi popust od 90% na cijenu avio karte kupljene u periodu od 1. do 10. listopada na web stranici www.croatiaairlines.hr, putem telefona u Kontakt centru (072 500 505, +385 1 66 76 555) i u poslovnicama Croatia Airlinesa d.d.

Popust se odnosi na:

  • djecu mlađu od 12 godina
  • aviokarte kupljene od 1. do 10. listopada 2021
  • letove s polaskom do 31. siječnja 2022.
  • letove koji se obavljaju zrakoplovima Croatia Airlinesa (OU operating flights)
  • cijenu avio karte (prevozninu) bez pristojbi zračnih luka i ostalih naknada, koje se plaćaju u punom iznosu
Croatia Airlines

Kako koristiti promo kôd prilikom online kupnje?

  1. na web stranici www.croatiaairlines.hr promo kôd je potrebno unijeti u za to predviđeno polje u tražilici* (velikim slovima) u odgovarajuće polje.
  2. putem telefona 072 500 505 u Kontakt centru Croatia Airlinesa potrebno je napomenuti da se radi o promo kôdu* i navesti broj/ID e-dječje kartice Mudrica
  3. u poslovnicama Croatia Airlinesa potrebno je napomenuti da se radi o promo kôdu* i predočiti e-dječju karticu Mudrica (aplikacija u mobitelu)

Popust je moguće ostvariti za domaće i međunarodne letove koji se obavljaju zrakoplovima Croatia Airlinesa. Informacija o tome koji je operativni prijevoznik (operater) nalazi se uz broj leta.
Popust se odnosi na cijenu aviokarte bez pristojbi zračnih luka i ostalih naknada, koje se plaćaju u punom iznosu.
Broj rezervacija na koje je moguće primijeniti promo kôd za popust je ograničen. Mogućnost promjena ili povrata novca ovisi o uvjetima tarife koju ste platili.

*NAPOMENA: Promo kôd možete pronaći na mobilnoj aplikaciji "Mudrica" kod partnera Croatia Airlines na interaktivnoj karti.