Našoj obitelji Mudrice pridružuje se novi član - Croatia Airlines

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, mrežni je avioprijevoznik u redovitom i čarter prometu, odnosno srednje velika europska zrakoplovna tvrtka u stalnom razvojnom uzletu. U trideset i dvije godine postojanja i pružanja usluge putničkog prijevoza, kompanija povezuje hrvatske gradove s najvažnijim europskim metropolama. Sjedište aviokompanije je u Zagrebu.

Croatia Airlines pruža cjelovitu uslugu u zračnom prijevozu, prevozeći putnike i robu u domaćem i međunarodnom prometu. Također pruža uslugu održavanja zrakoplova i stručnu obuku zrakoplovnog osoblja.

Croatia Airlines

Flota Croatia Airlinesa sastoji se od trinaest zrakoplova: sedam mlaznih zrakoplova Airbus (dva A320, pet A319 i šest turboprop zrakoplova Dash 8 - Q400).

Najveća moguća pažnja posvećuje se povjerenju i zadovoljstvu putnika te zbog toga kompanija kontinuirano unapređuje i razvija kvalitetu svojih usluga u zraku i na zemlji.

Croatia Airlinesu, početkom 2021. godine, dodijeljena je oznaka Safe stay in Croatia, a sigurnost putnika i dalje ostaje prioritet u poslovanju kompanije.

Za rezervacije i sve detaljne informacije posjetite našu web stranicu www.croatiaairlines.hr