Novi partner Mudrice je Froddo!

Ivančicu d.d. osnovala je 1946. godine kao mali obrt grupa postolara. Danas smo vodeći proizvođač obuće u Hrvatskoj, s više od 600 zaposlenika koji proizvodi prirodnu i zdravu obuću koja je spoj modernog dizajna i dugogodišnje tradicije.

Konstantno ulažemo u razvoj naših zaposlenika, nove tehnologije, razvoj proizvoda i kvalitete. Naš je veliki potencijal radnik pojedinac koji svojim znanjem i vještinama uz dobru organizaciju doprinosi konkurentnosti proizvoda i tvrtke u cjelini.

Froddo je naš brand prepoznat diljem Europe. Proizvodimo nekoliko linija proizvoda, no jedno je svima zajedničko – prirodni materijali i kvaliteta.

U svojim kolekcijama nudimo obuću za sve uzraste, od prvih koraka do tinejdžerskih dana, a zahvaljujući rasponu veličina od 17 – 42, Froddo obuća je pogodna i za one malo veće. Obuća koju proizvodimo pomno je dizajnirana kako bi se prilagodila prirodnom i zdravom razvoju dječjeg stopala. Proizvodnja se odvija u ekološki prihvatljivim uvjetima, bez upotrebe štetnih tvari i spojeva poput kroma (VI). Froddo proizvodi su razvijeni i proizvedeni u Hrvatskoj prema ISO standardima, a naši dobavljači također koriste ekološki prihvatljive procese. Ambalaža koju koristimo može se u potpunosti reciklirati i izrađena je od recikliranih materijala.

Već dugi niz godina radimo na održivosti svog poslovanja. Od 2017. godine korisnici smo i znaka „ZelEn – prijatelj prirode“, kojim potvrđujemo korištenje električne energije u proizvodnji, dobivene iz obnovljivih izvora energije. U našem proizvodnom procesu 100% utrošene električne energije dolazi iz obnovljivih izvora.

Uz kvalitetnu obuću, u našim trgovinama nudimo i velik izbor kvalitetne dječje odjeće talijanskih brandova za sve prilike, od svakodnevnih obaveza do svečanih prilika, kao i ručno rađenih modnih dodataka. Uz ove, ali i druge brandove, zasigurno ćete pronaći sve što Vam treba da svoje mališane opremite kvalitetnom, udobnom i modernom obućom, odjećom i dodacima, a kod nas se opremiti mogu i mame. Ženska obuća i torbe vrhunske kvalitete čeka Vas u Froddo shopovima, kao i na našem web shopu.

Naš moto i misao vodilja je da nijedno dijete nije isto, pa tako ni nijedno stopalo nije isto. Želimo svakom djetetu pružiti maksimalnu zaštitu i udobnost te stoga proizvodimo obuću koja Vašem djetetu omogućava nesmetano uživanje u djetinjstvu uz zdrav rast i razvoj stopala.