Novi partner e-Dječje kartice je Dentalni implantološko protetski centar Hurčak!

Dentalni implantološko protetski centar Hurčak ima obiteljsku tradiciju i više od dvadeset i pet godina iskustva iz dentalne medicine.

Kako bi svojim pacijentima mogli pružiti samo vrhunsku uslugu te brzo i kvalitetno rješenje problema tim doktora redovito prati svjetske trendove i stručno se usavršava. Jedino tako može biti ukorak sa priznatim europskim i svjetskim stručnjacima iz područja dentalne medicine.

Dentalni implantološko protetski centar Hurčak primio je i priznanje njemačkog sustava IMPLA – SCHÜTZ DENTAL i time postao jedan od najboljih preporučenih implantoloških centara u Hrvatskoj. Ovo priznanje je rezultat vrhunskih operativnih tehnika, dugogodišnjeg iskustva i kontinuiranog usavršavanja u području implantologije. Individualni pristup svakom pacijentu, korištenje samo provjerenih vrhunskih materijala i najmodernije svjetske tehnologije jamstvo su zadovoljnih pacijenata.

Među rijetkima u Hrvatskoj pacijentima mogu ponuditi kompletnu rekonstrukciju gornje i donje čeljusti u jednom danu uz pomoć monitorirane intravenske analgo- sedacije i digitalno vođene implantologije . Pacijent spava kao u prirodnom snu bez boli , straha i nelagode. Radi se o jedinstvenoj specijalnoj vrsti anestezije prilagođenoj baš za dentalne zahvate. Prema iskustvima struke ova vrsta monitorirane intravenske analgo-sedacije smatra se najsigurnijom i najučinkovitijom te je idealna za pacijente koji teško podnose bol i lokalna anestezija im nije dovoljna odnosno imaju veliki strah od stomatoloških zahvata. Za vrijeme zahvata cijelo vrijeme pacijent je pod potpunim nadzorom iskusnog dr. med. univ. mag. med. specijalista anesteziologije, reanimatologijje i intezivne medicine te anesteziološkog tehničara koji uz iskusnog dr. med. dent. MSc of Oral implantology i asistente čine savršen usklađeni tim.