Dječja trgovina Junior novi je ponosni partner Mudrice!

Dječja trgovina Junior otvorena je 2022. godine. Uz poslovnicu u Zadru, naš asortiman dostupan je i u internet trgovini. U našoj ponudi pronaći ćete najveći izbor kvalitetnih dječjih kolica po pristpačnim cijenama, autosjedalice, nosiljke, ljuljačke, gnijezda, podloge za prematanje i ostalu opremu.

Svi proizvodi su s posebnom pažnjom odabrani i uvršteni u naš asortiman. Posebno nam je zadovoljstvo među našim robnim markama istaknuti brendove kao što su: Roan, Ibebe, MyHummy, Bexa, Infantilo, Goki..., koji iza sebe imaju godine iskustva u proizvodnji dječje opreme te su osvojili prestižne nagrade proteklih godina na međunarodnim sajmovima i natjecanjima.

Kroz ovaj posao nas vodi misao – tko će bolje razumjeti roditelja nego i sami roditelji – i zato Vam nudimo samo ono što bismo i sami izabrali za svoju djecu!

Tendencija nam je da Junior postane sinonim za specijaliziranu prodavaonicu s najširom ponudom dječjih kolica i opreme i zato smo ponosni što već sada imamo više od 30 izloženih modela kolica u poslovnici u Zadru. Naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve upite i savjete.