Personalizirane knjige za djecu „Mali slon“ postaju novi ponosni partner Mudrice

Personalizirane knjige „Mali slon“ na razigran način obogaćuje znanje i emocionalno iskustvo djece. Donose priče koje odražavaju suvremene teme i olakšavaju razgovor s djetetom na njima prihvatljiv i suptilan način.

Jednom, ne tako davno, stvorena je mala tvrtka s velikom misijom. Njena želja bila je od djece napraviti heroje! Svojim trudom i idejama stvorili su predivne, magične svjetove u kojima je sve bilo moguće, a svako je dijete junak svoje najdraže priče. Otkrijte čaroliju koju stvaraju personalizirane knjige Mali slon i probudite u svojoj djeci ljubav prema knjigama.

Ova priča započela je u Češkoj prije više od 20 godina. Ubrzo se proširila po brojnim europskim zemljama. Tako je stigla i do Hrvatske i oživjela u želji da se pisana riječ promovira kod djece u najranijoj dobi. Postoji nekoliko varijanti knjiga. Odabrati možete personalizirane preklapalice za najmlađe s imenom djeteta na naslovnici i unutar zabavnih rimovanih stihova. Personalizirane knjige za djecu različite dobi uz to imaju i fotografiju s osobnom posvetom. Posebno čarobno iskustvo djeci će biti knjige s personaliziranim ilustracijama u kojima glavni lik izgleda baš poput njih.

Od svog začetka u sklopu franšize Mali slon do sada je objavljeno preko 80 različitih knjiga vrhunskih autora i ilustratora. Ponuda personaliziranih knjiga svake se godine proširuje i nadopunjava, kako bi djeci na raspolaganju bile uvijek nove avanture. Osim što približavaju djeci razne maštovite događaje, situacije i mjesta, personalizirane knjige Mali slon na razigran način obogaćuju njihovo znanje i emocionalno iskustvo. Donose priče koje odražavaju suvremene teme i olakšavaju razgovor s djetetom na njima prihvatljiv i suptilan način.