Manda heritage hotel postaje dio obitelji Mudrica!

Priča o nazivu našeg hotela započinje legendom o nastanku imena grada Zagreba.

U davna vremena kada je na ovim prostorima vladala velika suša, prolazio je ban sa svojom vojskom koja je već bila klonula od žeđi. Ban zabode mač u zemlju i iz nje poteče bistra voda. Tada spazi lijepu djevojku Mandu i povika: „Mando, dušo, zagrabi vode!“ i prema predaji, grad i zdenac dobiše ime.

Iz ljubavi prema gradu Zagrebu, njegovoj povijesti, arhitekturi i njegovim stanovnicima, 2019. godine stvoren je MANDA Heritage Hotel kako bi sačuvao obrise tog bogatog razdoblja, a istovremeno ih savršeno spojio sa suvremenim dizajnom.

Kao što je Manduševac godinama bio duša grada, hotel MANDA je idealna početna točka za istraživanje duše grada Zagreba te još neotkrivenih priča i legendi koje će svakom gostu koji posjeti Zagreb pružiti uspomenu zauvijek.

Hotel, osim svoje izvrsne lokacije nadomak glavnog zagrebačkog trga, nudi 26 vrhunski opremljenih smještajnih jedinica s doručkom. Klimatizirane sobe, Smart TV, Nespresso aparat, bežični internet i minibar samo su dio brojnih pogodnosti koje će svaki boravak učiniti još kvalitetnijim.

Odaberite smještaj u jednoj od naših hotelskih jedinica a naše osoblje pobrinuti će se da Vaš boravak učini nezaboravnim!