Novi partner e-Dječje kartice je Family Resort Hotel Manora!

Family Resort Hotel Manora otvoren je 2005. godine u naselju Nerezine, na otoku Lošinju. 2019. godine dogradili smo hotel s novim sobama i sadržajima. Hotel ima 41 moderno opremljene (klimatizirane, s LCD SAT-TV-om, minibarom i sl.) dvokrevetne i trokrevetne sobe, te Junior i Family Suitove koje imaju prekrasan pogled na more ili na planinu Osoršćicu.

Hotel sadrži restoran, hotelski bar, sauna zonu, masažu i fitness, unutarnji grijani bazen i vanjski bazen sa sunčalištem,  ali i vanjsko i unutarnje igralište za djecu. U koncesiji imamo i plažu koja se nalazi 400 metara od objekta gdje su ležaljke i suncobrani dostupni za besplatno našim gostima. U sklopu plaže također posluje naš beach bar.

Zahvaljujući izuzetno blagoj lošinjskoj klimi ambijent je idealan za aktivni odmor – vožnju biciklom, duge šetnje uz more, planinarenje i ronjenje.  Bicikli su uključeni u ponudu hotela Manora, a sam objekt smješten je podno planine Osorčice, gdje i započinje planinarska staza. Osorščica je zahvalna za izlete tijekom cijele godine, a po cijelom otoku uređen je niz šetnica i pješačkih staza koje upotpunjuju turističku i planinarsku ponudu. Šetnica uz more odvest će vas do centra Nerezina kojim dominira zvonik franjevačke crkve sa samostanom (XV. st.). Nerezine su mjesto koje se postupno iz težačke i pastirske jezgre razvilo u ribarsko i pomorsko naselje s brodogradilištem poznatim po svojim majstorima i izradi brodova od drva. A može se pohvaliti i izuzetnom ponudom našeg malog obiteljskog hotela u kojem ćete se osjećati opušteno i “kao kod kuće”.