Mnogobrojnim ponosnim partnerima e-Dječje kartice pridružio se Medico Home

Priča tvrtke Medico Home počela je 2017. godine kada je njezin vlasnik Davor Lovković odlučio zbog vlastitih iskustava, želje za nečim novim i za promjenom, kako u vlastitom tako i u poslovnom životu, krenuti u poduzetničke vode.

Obiteljsko poduzeće, smješteno u Koprivnici, krenulo je te 2017. godine s proizvodnjom madraca, želeći svojim kupcima pružiti više, bolje i drugačije od onoga što se u tom trenutku nalazilo na tržištu. S ciljem da pruži kvalitetu, a ne da se fokusira na kvantitetu, Davor Lovković je zajedno s još četiri zaposlenika uplovio u svijet koji je danas veći nego što je tada mogao i zamisliti.

Tako sad već u našem asortimanu možete pronaći madrace u standardnim i vanstandardnim dimenzijama za osobnu namjenu ili turizam, dječje madrace, poplune, jastuke, zaštitne nadloške, nadmadrac. Radi se i na proširenju ponude.

Tvrtka Medico Home posebna je po tome što svaki madrac koji proizvodi radi isključivo prema narudžbi kupca. Da bi se uopće i krenulo u proizvodnju, stručno osoblje zaposleno u poduzeću komunicira s njima na dnevnoj bazi, ispitujući ih razna pitanja, zanimajući se za njihova zdravstvena stanja ili tegobe, sve kako bi mogli odrediti koji će od modela iz ponude nekome najbolje odgovarati.

No, Medico Home vam ne nudi bajke, Medico Home vam nudi garanciju da nećete pogriješiti ako odaberete njihove proizvode.

Ako se slučajno dogodi da do toga i dođe, Medico Home Vam nudi Sleep Trial probni period od 100 dana spavanja na madracu. U slučaju da vam isti ne odgovara, vraćaju vam sav uložen novac ako to tražite. Bez ikakvog navlačenja ili mučenja. Uz sve to, dostava je besplatno na području cijele Hrvatske i Slovenije za sve narudžbe iznad 500 kuna.