Našoj obitelji Mudrice pridružuje se novi član - Poliklinika Medikol

Poliklinika Medikol privatna je zdravstvena ustanova s više od 250 djelatnika te je jedna od vodećih dijagnostičkih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj.

Kvaliteta medicinske usluge, moderna tehnologija, diskrecija i briga za pacijente, osnovne su značajke rada, u cilju osiguranja zdravlja, zadovoljstva i psiho-fizičkog blagostanja pacijenta. Medicinska i administrativna djelatnost u potpunosti su informatizirane. Visok stupanj stručne naobrazbe zdravstvenih djelatnika preduvjet su kvalitetne i sveobuhvatne zdravstvene skrbi nad pacijentima.

Svoj povijesni razvoj kao privatna zdravstvena ustanova Poliklinika Medikol započela je osnivanjem 1994. godine u Čakovcu. Nakon reorganizacije 2000. godine počinje djelovati i u Zagrebu, na Dobrom dolu, kao Poliklinika za radiološku dijagnostiku.

Sredinom 2005. godine mijenja sjedište i od tada djeluje u samom centru Zagreba, na lokaciji u Voćarskoj 106 kao Poliklinika za radiologiju, internu medicinu, dermatologiju i venerologiju, ginekologiju i opstetriciju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju s fizikalnom terapijom, oftalmologiju, neurologiju, ortopediju, urologiju, nuklearnu medicinu, citologiju, anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje s medicinsko – biokemijskim laboratorijem. Površine je cca 1500 m2, na dvije etaže, s modernim interijerom prilagođenim polivalentnoj djelatnosti te cestovnim prilazom i parkiralištem.

Poliklinika Medikol

2007. godine Poliklinika Medikol, prva u Hrvatskoj, otvara PET/CT centar za dijagnostiku tumorskih bolesti te vrste u Hrvatskoj, u Zagrebu, na adresi Vinogradska 29, što je ujedno i njezina prva Podružnica. Od tada su otvorena još tri PET/CT centra (Split, Rijeka, Osijek) i dvije podružnice (Zagreb – Mandlova i Čakovec).

Poliklinika Medikol od 2008. godine ima uvedene ISO sustave 9001 i 14001 za sve zdravstvene usluge koje pruža kroz dijagnostičke i terapijske postupke u svim zdravstvenim djelatnostima na svim lokacijama i koji su u skladu sa strogim zahtjevima normi koje se potvrđuju provođenjem redovitih periodičkih i recertifikacijskih audita od strane tvrtke DNV GL. Na zadnjem recertifikacijskom auditu provedenom u siječnju 2018. Sustavi kvalitete i zaštite okoliša Poliklinike Medikol usklađeni su sa zahtjevima normi ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015

Misija Poliklinike Medikol je osigurati najkvalitetniju medicinsku uslugu, pružiti brigu, vrijeme i razumijevanje pacijentu, konstantno raditi na unapređenju organizacije, kvalitete znanja, uvođenju novih dijagnostičkih i terapeutskih postupaka, očuvati okolišne resurse za buduće generacije.

Vizija Poliklinike Medikol je budućnost temeljena na stručnosti, etičnosti i požrtvovnosti.