Stvorite uspomene na poseban dan uz Mudricu i HŽ

Međunarodni dan obitelji proglasili su Ujedinjeni narodi 1993. kao odraz značaja koji međunarodna zajednica pridaje obitelji kao temeljnoj jedinici društva. Ovogodišnji Međunarodni dan obitelji pod geslom Obitelji i društvene promjene namijenjen je razmjeni aktualnih saznanja o demografskim trendovima, uključujući starenje i međugeneracijsku solidarnost, i podizanju svijesti o utjecaju demografskih trendova na obitelji u cilju stvaranja tolerantnijeg i povezanijeg društva.

U povodu Međunarodnog dana obitelji Središnji državni ured za demografiju i mlade i HŽPP pripremaju posebnu ponudu za obitelji.

Stoga vas pozivamo da u subotu, 20. svibnja otputujete vlakom na obiteljski izlet do Osijeka, Novske ili Varaždina. Djeca koja imaju pametnu karticu ili predan zahtjev za njezinu izradu ostvaruju besplatan prijevoz, a njihovi roditelji predočenjem e-Dječje kartice - Mudrice 50 % povoljniju cijenu povratne karte. Karte se mogu kupiti na blagajnama i u vlaku. Zahtjev za pametnu karticu se može predati na blagajnama ili online, a više o e-Dječjoj kartici - Mudrici pogledajte ovdje.

„Radujte se s obitelji u prekrasnoj zemlji života“ – Albert Einstein