Melvita postaje dio obitelji Mudrica!

Melvita je broj 1 organska kozmetika u Francuskoj, koja pruža kompletnu njegu cijele obitelji. Brend posebnu pažnju pridaje očuvanju okoliša i vrhunskim inovativnim formulama visoke učinkovitosti. Nastao je prije više od 40 godina u prekrasnoj regiji Ardèche, koja se ponosi svojom prirodnom ljepotom i bioraznolikošću. Danas je Melvita poznata diljem svijeta, a u Hrvatskoj je već nekoliko godina prisutna putem web trgovine www.melvita.hr, ali i u više od 40 prodajnih mjesta partnera (Müller, ljekarne).

Melvita nudi više od 180 certificirano organskih proizvoda za njegu kože i kose, razvijenih na bazi hladno prešanih biljnih ulja i cvjetnih vodica, uz dodane inovativne komplekse od kojih je čak 10 patentirano u Francuskoj. Dezodoransi bez aluminijevih soli, šamponi i gelovi za tuširanje bez sulfata i parabena te kreme i ulja bez konzervansa, pretvaraju njegu u neponovljivi užitak. 100 % prirodna ulja, dokazano učinkovite kreme i serumi za lice, obiteljska kolekcija Essentials, kao i kolekcija za bebe, neki su od najprodavanijih Melvita proizvoda.

Svih ovih godina, Melvita ostaje sinonim za kvalitetu i stručnost u području organske kozmetike. Ova je kozmetika nevjerojatno učinkovita, ali i senzorijalna, što je čini idealnim izborom za one koji žele kvalitetno brinuti o svojoj koži i uživati u luksuznim mirisima i teksturama, a istovremeno štititi okoliš.