Mobis.hr se pridružuje ponosnim partnerima e-Dječje kartice Mudrica!

Tvrtka Mobis electronic d.o.o. Započela je s radom u Hrvatskoj 1992. Godine kao poduzeće za proizvodnju, usluge i promet elektroničkih proizvoda.

Aktivno sudjeluje u razvoju hrvatskog telekomunikacijskog tržišta kroz suradnju s različitim svjetskim tvrtkama iz industrije, čije proizvode plasira zajedno s operaterima ili kroz vlastitu maloprodajnu i veleprodajnu mrežu. Istovremeno, tvrtka radi na razvoju postprodajnih usluga za sve proizvode koje uvozi te uspostavlja najmodernije opremljen servisni centar u regiji.

Mobis.hr webshop pokrenut je 2016. Godine u sklopu tvrtke Mobis electronic d.o.o i do danas je postao najnagrađivaniji webshop u Hrvatskoj prema odluci struke i publike. Svakodnevno razmišljanje o željama i potrebama klijenata te nadogradnje na mjesečnoj bazi čine nas najboljim UX i SEO webshopom. Uvijek smo na raspolaganju našim kupcima kroz korisničku podršku, a tu je i poslovnica na adresi Radnička 1A modernog interijera s iskusnim i kvalificiranim trgovcima koji će riješiti sve nedoumice.

Prepoznatljivi smo po širokoj ponudi mobilnih i klasičnih telefona te dodatne opreme, a s vremenom smo širili svoj asortiman te se sada možemo pohvaliti širokom paletom proizvoda. Na našim policama danas možete naći razne pametne uređaje za svoj dom, električne romobile, pametne satove, gaming opremu, tablete, televizore, klima uređaje i još mnogo toga.

Mobis.hr postao je simbol sigurne kupovine što dokazujemo ecommerce Hrvatska Trusted Shop i  Certified Shop certifikatom. Nudimo mogućnosti plaćanja PBZ Card Premium Visa, Master-Card, Diners, Maestro, Visa karticama, Paypalom, Keks Pay aplikacijom te gotovinom. Također omogućeno je obročno plaćanje do 12 rata, a ukoliko se naručuje preko webshopa dostava za narudžbe iznad 500 kuna je besplatna. Sve narudžbe obrađujemo i šaljemo najčešće već u roku od 24 sata.

Naša korisnička podrška odgovara na sva pitanja u najkraćem mogućem roku, a pitanje možete postaviti na info@mobis.hr mail, na našem webshopu, Facebooku i Instagramu.