Müller je postao ponosni partner e-Dječje kartice!

Kada je 1953. osnovana tvrtka Müller, nitko nije očekivao da će postati jedan od najzanimljivijih trgovačkih lanaca u Europi. U 68 godina postojanja nastala je američka priča o uspjehu, ali na njemački način.

Müller svake godine bilježi dvoznamenkasti broj novootvorenih poslovnica, što omogućava zdrav i kontinuiran razvoj tvrtke kako u zemlji tako i u inozemstvu. Svojim vjernim kupcima Müller danas nudi vrhunski užitak kupovine u ugodnoj atmosferi u čak 875 poslovnica u sedam europskih zemalja: Njemačkoj, Austriji, Španjolskoj, Švicarskoj, Mađarskoj, Sloveniji i Hrvatskoj, brojeći pri tom više od 35 000 zaposlenih.

U Mülleru ćete pronaći sve što trebate za obitelj na jednom mjestu s preko 180 000 proizvoda: najveći izbor drogerijskog i parfumerijskog asortimana, prirodne kozmetike, čarapa, asortimana kućanstva, ručnog rada, papirnice, multimedije i igračaka. Omiljeni dio asortimana naših kupaca su Müller robne marke – proizvodi vrhunske kvalitete po najpovoljnijim cijenama.

Muller postao partner Mudrice

Ako se nađete u situaciji da ste neodlučni koji poklon odabrati za dragu osobu, kupovina Müller darovne kartice je zasigurno uvijek dobra odluka! Uslužnost i stručnost našeg školovanog osoblja, koje pored vrhunske kvalitete proizvoda i povoljnih cijena čine naše glavne odlike, uz odličnu preglednost asortimana, olakšat će vam pronalazak željenog proizvoda.

Uživajte u ugodnom ambijentu Müller poslovnica!