Novi partner e-Dječje kartice je OTP banka d.d.!

OTP banka d.d., nositelj priznanja Banka broj jedan u Hrvatskoj u 2021. godini prema izboru najprestižnijeg financijskog magazina The Banker, je postala novi ponosni partner e-Dječje kartice - Mudrica.

OTP banka d.d. dio je snažne i ugledne financijske grupacije u regiji središnje i istočne Europe s izvanrednom profitabilnošću te stabilnim kapitalom i likvidnošću. Bankarska grupa trenutno pruža univerzalne financijske usluge u 11 zemalja za gotovo 16 milijuna klijenata, ima mrežu od više od 1400 poslovnica i ima više od 37500 zaposlenika.

OTP banka d.d. je moderna banka sa širokom ponudom financijskih proizvoda i usluga. Četvrta je najveća banka po veličini na hrvatskom bankarskom tržištu, s ukupnom aktivom od 49,5 milijardi kuna. Preko 2000 zaposlenika banke putem razgranate mreže od preko stotinu poslovnica diljem cijele Hrvatske posluje s više od 500000 klijenata u sektoru građanstva te u sektoru gospodarstva.

OTP banka d.d. konstantno ulaže u održivi razvoj gospodarstva, društva i zajednica. Pozdravlja sve inicijative koje za cilj imaju zaštitu socijalnih prava. Posebno brine o mladima kao temelju svakog društva. Mladima je potrebna sigurnost koja jamči bezbrižno školovanje, zaposlenje ili stambeno zbrinjavanje. U tu svrhu OTP banka d.d. nastoji omogućiti pogodnosti i posebne ponude kojima će poboljšati obiteljski standard.