Rivedil Croatia i Marmorino Tools postali su dio velike Mudrica obitelji!!

Rivedil

Mi smo stručnjaci za microcement, dekorativne tehnike i epoxy sa dugogodišnjim iskustvom, znanjem i osjećajem za lijepo. Sve što radimo, radimo sa stilom. Naše temeljne kompetencije su profesionalnost i kvaliteta izvođenja uz najveći “wow” efekt kojeg možete imati. U nastavku je sažetak naših usluga:

  • DEKORATIVNE TEHNIKE
  • MICROCEMENT
  • EPOXY
  • SOBOSLIKARSKI RADOVI

Iza sebe imamo brojne projekte na koje smo izuzetno ponosni, a bitnije od toga su naši zadovoljni klijenti i njihovo povjerenje koje nam daju godinama. Pratimo svjetske trendove u svojoj djelatnosti i postavljamo iste. Iako i sami obučavamo druge izvođače, često odlazimo van lijepe naše na obuku te usavršavanje kako bismo bili još bolji. Surađujemo s mnogim domaćim i stranim arhitektima i dizajnerima te smo s njihove strane prepoznati kao pouzdan partner u izvođenju radova za koje smo specijalizirani. Naši radovi su mrvicu drugačiji od drugih, imamo svoj prepoznatljiv stil i način izvođenja. Strast i ljubav su pokretač cijele naše priče. Ukoliko tražite pouzdanog partnera za izvođenje radova microcementom, dekorativnim tehnikama, epoxy smolom ili su Vam potrebne soboslikarske usluge, obratite nam se s povjerenjem.

Marmorino tools

Marmorino Tools je naziv koji predstavlja sinonim za profesionalne alate koji su potrebni svakom dekorateru, majstoru ili soboslikaru. Međutim, oni nisu jedino što se nalazi u našoj ponudi. Za svoje vjerne kupce svakodnevno se trudimo povećati našu ponudu te im pružamo sigurnost u kvaliteti naših proizvoda. Tako u našemu webshopu možete pronaći soboslikarske trake po najpovoljnijoj cijeni na tržištu uz potpis kvalitete, kao i boje za zidove poznatih svjetskih proizvođača, opremu koja je potrebna za izvođenje soboslikarskih radova i još puno više.