Poliklinika Salzer i Mudrica sada su ponosni partneri!

Laboratorij Poliklinike Salzer otvoren je u listopadu 2010. godine, a danas svoje usluge pruža na 2 lokacije u centru Zagreba: u Ulici Kralja Zvonimira 26, 1.kat i Medvedgradskoj 13, te u Velikoj Gorici na Trgu Petra kralja Krešimira IV 7 s ciljem da pacijenti na jednom mjestu obave sve laboratorijske pretrage bez čekanja i bez naručivanja. Laboratoriji su opremljeni najmodernijim medicinskim analizatorima zadnje generacije na kojima se obavljaju pretrage iz medicinske biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije i alergologije.

Posebnu pažnju dajemo našim najmlađim pacijentima. Svjesni straha kod djece i roditelja kad su u pitanju bebe, stručni tim laboranata s višegodišnjim iskustvom rada s bebama i malom djecom pobrinut će se da postupak vađenja krvi prođe što bezbolnije i krajnje ugodno s posebno prilagođenim priborom. A za male hrabre junake pripremili smo diplomu za hrabrost!

S Više od 20 godina i na osnovi bogatog iskustva na području medicinske biokemije s kontiunuiranim edukacijama i usavršavanjima jamčimo maksimalnu kvalitetu laboratorijskih pretraga krvi i mokraće.