Škola brzog čitanja i mudrog učenja – Trešnjevka pridružuje se sve brojnijoj obitelji Mudrice!

NOVA INSPIRIJANA d.o.o., Jarušćica 7A, 10 000 Zagreb, OIB: 33615942970 je poduzeće koje se bavi djelatnostima podučavanja, odgoja i obrazovanja djece predškolske, osnovnoškolske i srednjoškolske dobi te obrazovanja odraslih. Jedan od programa poduzeća je Škola brzog čitanja i mudrog učenja.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja namijenjena je djeci školskog uzrasta, studentima kao i svim odraslima koji žele uz manje dosade, truda i uloženog vremena postići bolje rezultate u školi, na fakultetu i poslu te u svakodnevnom životu.

Cijeli koncept napravljen je s jednom jedinom idejom, a to je FUNKCIONALNO UČENJE – kod djece i odraslih, čime se ostvaruje maksimalno podizanje samopouzdanja i motivacije naših polaznika kroz učenje i savladavanje čitave lepeze tehnika koje proširuju kapacitet za funkcionalno učenje, odnosno fokusiranu sposobnost pamćenja točno onoga što je potrebno. Kroz program Škole učimo više tehnika brzog čitanja, tehnike organizacije gradiva i izdvajanja bitnog, nekoliko memorijskih tehnika te prezentacijske tehnike kojima se u klasičnom obrazovnom sustavu pridodaje malo ili nimalo pažnje.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja dobitnik je međunarodne nagrade za doprinos obrazovanju 2019. i 2020. godine te je ujedno i vlasnik Certifikata franšizne izvrsnosti za 2020/21 koji izdaju Hrvatska udruga za franšizno poslovanje i Europski franšizni institut, a koji potvrđuje europske standarde kvalitete i izvrsnosti Škole brzog čitanja i mudrog učenja.

Upisi u grupe za sve uzraste traju cijelu godinu, ljeto nam je posvećeno djeci predškolskog uzrasta, a nalazimo se u Ulici Huga Badalića 30 na zagrebačkoj Trešnjevki.