Svijet beba postao je ponosni partner Mudrice!

Svijet Beba tim je mladih i entuzijastičnih ljudi koje je ljubav prema onome što rade uspješno od 2009. i uz kontinuiranu potragu za inovativnim, praktičnim i lijepim dovela do titule vodećeg hrvatskog web shopa i trgovine dječje opreme, igračaka te brojnih praktičnih i modnih dodataka za mame, bebe i trudnice.

U našoj ponudi pronaći ćete pomno odabrane, svjetski poznate i etablirane brandove koji garantiraju održivost proizvoda, kvalitetu i dizajn.

Naša misija je biti maksimalno dostupni, pristupačni i otvoreni za savjetovanje prvenstveno po nama uvijek najosjetljivije skupine mama i trudnica, prateći razvoj i potrebe mališana od rođenja te osiguravanjem opuštenog, sigurnog i zabavnog djetinjstva.

Unutar novouređenog Megastorea na Slavonskoj aveniji 65 u Zagrebu, možete uživati u istraživanju cjelokupne ponude te pronaći ideje, dobiti odgovore i preporuke naših stručnih djelatnica kako bi odabrali proizvode koji odgovaraju vašem životnom stilu, jer raznolikost istih koliko je lijepa, nerijetko može biti i vrlo konfuzna spram brojnih funkcionalnosti i kombinacija istih – onako kako mi to volimo reći, u Svijetu Beba možete pronaći sve – Dizajnirano za roditelje, po mjeri djeteta!

Također, kroz naše radionice i brojna stručna savjetovanja uz predstavnike brandova i kategorija proizvoda, roditelje nastojimo pobliže upoznati s istima kako bi spoznali mogućnosti koje pojedini proizvodi nude simulirajući svakodnevne situacije u kojima su nam oni potrebni, kako bi se nakon toga odlučili za ono što im je zaista potrebno. Na takvim, brojnim druženjima kontinuirano učimo, upoznajemo i zbližavamo se s našim kupcima te s ponosom možemo reći kako nam se roditelji mogu obratiti s potpunim povjerenjem.