Mudrici se priključuju Top Terme u Topuskom

Predstavljamo kao novog partnera na projektu e-Dječja kartica Top Terme u Topuskom.

Topusko je mjesto koje se nalazi 70 km južno od Zagreba, oko srednjeg toka rijeke Gline, omeđeno sa zapada obroncima Petrove gore i s istoka Zrinjske gore, na nadmorskoj visini od 136 metara, prepuno zelenila i prekrasnih parkova. Parkovi prožimaju urbanističku, povijesnu i balneološku bit Topuskog baš kao što to čine termalna voda i peloid koji su označili samo mjesto, ali i Lječilište u svim njegovim dimenzijama. U sklopu termi nalazi se hotel Toplica s 232 ležajeva u 58 jednokrevetnih i 88 dvokrevetnih soba. U sklopu hotela su dva restorana - pansionski i a la carte restoran, rekreacijski centar sa zatvoreno - otvorenim bazenom, saunama, sportskom dvoranom, teretanom, prostorom za terapiju i wellness, stolnim tenisom, biciklima, četverostaznom automatskom kuglanom; poslovnice dviju banaka, suvenirnice, dva aperitiv bara i vanjska terasa.

U neposrednoj blizini hotela nalazi se kompleks vanjskih bazena - 5 bazena različite veličine, dubine i temperature, igralište za odbojku na pijesku, tri tenis terena, boćalište, mini golf, otvoreni restoran. Svi bazeni (i unutarnji i vanjski) punjeni su termalnom vodom.

Termalna voda je vulkanskog podrijetla, na izvoru temperature 68 - 72° C, a temperatura u bazenima kreće se od 27 - 34° C...